Over ons

Metacon-Next is een toonaangevende producent en leverancier van brandwerende industriedeuren. Onze producten worden uitsluitend via een dealernetwerk geleverd. Metacon-Next levert niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. Onze dealers bevinden zich in geheel Europa. Zij leveren de Metacon-Next deuren onder PRIVATE label.

De industriedeuren worden op maat geproduceerd, volledig naar wens van de eindgebruiker. De wensen van de dealer vertalen wij naar de perfecte maatdeur. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan de strengste Europese richtlijnen. Zowel de veiligheid als de duurzaamheid worden continu gecontroleerd en getest. Innovatie is onze kracht. Wij willen onze producten constant  verbeteren.

Geïnspireerd door vragen uit de markt willen wij ons productenpakket nog meer uitbreiden om zo voor de dealer een totaaloplosser te zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is belangrijk voor ons. Bij al onze bedrijfsbeslissingen spelen de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf én het milieu een belangrijke rol. Een veilige werkomgeving staat bij ons voorop. Dat geldt niet alleen voor de productieprocessen, maar ook voor de inrichting van de werkplekken.

In ons bedrijf streven we daarnaast naar een diverse personeelssamenstelling op het gebied van geslacht, herkomst, cultuur en leeftijd. Wij streven naar een beter milieu voor nu en in de toekomst. Daarom passen we de meest milieuvriendelijke technologieën toe en wekken wij onze eigen stroomvoorziening op middels 1.948 zonnepanelen op het dak van de fabriekshal.

Menu