Over ons

 

Next Door Systems BV is een toonaangevende producent en leverancier van industriedeuren. Onze producten worden uitsluitend via een dealernetwerk geleverd. Next Door Systems levert niet aan de eindgebruiker!

Onze dealers bevinden zich in geheel Europa. Zij leveren de Next Door Systems deuren onder PRIVATE label. De industriedeuren worden op maat geproduceerd, volledig naar wens van de eindgebruiker. De wensen van de dealer vertalen wij naar de perfecte maatdeur. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan de strengste Europese richtlijnen. Zowel de veiligheid als de duurzaamheid worden continu gecontroleerd en getest.

Next Door Systems BV is een no-nonsense bedrijf. Afspraak is afspraak, korte lijnen en snelle levertijden. Langdurige zakelijke relaties opbouwen, dat is voor waar wij voor staan!

Next Door Systems Brandwerend rolscherm

Voor de dealers zullen wij folders beschikbaar stellen waarin u uw eigen adres en logo kan plaatsen.

Bij technische storingen en of vragen staat onze afdeling technisch support beschikbaar om het probleem op te lossen.

Innovatie is onze kracht. Wij willen onze producten constant  verbeteren en verfraaien.

Geïnspireerd door vragen uit de markt willen wij ons productenpakket nog meer uitbreiden om zo voor de dealer een totaaloplosser te zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een dealerschap, of wilt u in contact komen met een dealer bij u in de buurt, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.